20200209_221953.jpg
2-logo-2021-hvid.gif

Hvem der?

Om natten oplever jeg de grumme væsner, som bliver til fortællinger, gamle mænd og koner overleverer til eftertiden.

Sådan har jeg det ofte, når hovedet rumsterer, med de mange billeder der ender i mine historier. Nogle bliver til noveller , andre har brug for mere plads, og munder ud i romanstørrelse.

Hvis jeg har glemt at nævne det, er mit navn Tue Omø. Jeg bruger den tid jeg ikke arbejder og er sammen med familien, til at skræmme min pc fra vid og sans, med de grusommeste handlinger et menneske kan begå.

Mine inspirationer er mange, men jeg holder mig indenfor sci-fi, horror og fantasy blandet med en dråbe krimi. Men som jeg sagde til en journalist engang under et interview, skriver jeg digte for at holde mig i virkeligheden.

Jeg debuterede med digtsamlingen Nano poet, og fik en efterfølger til den under titlen Nano poet interakt. Men inden da, selvudgav jeg sammen med min kone en fælles samling der først blev kaldt LS2 Favoritter, men senere blev genudgivet under navnet Glimt af lys.

 

I 2017 fik jeg, efter 10 års arbejde, endelig min første roman udgivet. Eternal DarkRay fandt sit hjem hos Forlaget Enter Darkness, der hovedsagligt udgiver antologier, men også romaner.